Van Ursaab tot Aero-X 2e editie Saab Club 65

Ter gelegenheid van het Saab Club 65 Event is een tweede editie van het boek verschenen (A4, hardcover, luxe editie volledig in kleur, 244 pagina’s).

Foto van de eerste editie. De tweede is iets dikker.

Het is net vers van de pers en

Tijdens het event zijn 197 exemplaren
meteen te koop.

Prijs: € 39,95 (signeren gratis 🙂

Vanwege de wet op de vaste boekenprijs mag ik geen korting geven, de prijs is incl. 9% btw, geschreven bon mogelijk en eveneens een factuur per e-mail achteraf.

Bij aankoop van een exemplaar ter plekke, kan op drie manieren betaald worden:

  1. Met behulp van een mobiel pinapparaat.
  2. Via saabbooks.com (of dredeman.com) veilig (dankzij Mollie). Meld het s.v.p. even (dan hoef ik de betaling niet op te zoeken) en vervolgens: klik hier.
  3. Contant, liefst met briefjes van twintig euro. De prijs wordt dan vijf eurocent naar boven afgrond (officieel verzend- en administratiekosten vanwege de vaste boekenprijs) om gedoe met muntjes te voorkomen.

197 exemplaren op?
Wanneer deze voorraad op is, kunnen extra exemplaren meteen ter plekke besteld en betaald worden. Het is zelfs mogelijk om een opdracht op te geven die dan in het te versturen boek geschreven wordt. Het is zeer aan te raden zo’n boek dan ook meteen tijdens het event te bestellen, want maandagochtend wordt een nieuwe bestelling bij de drukker geplaatst. Ze zullen volgens de drukker maximaal 7 werkdagen na 14/10 gereed zijn. Ze worden dan meteen verstuurd met track & trace, er worden geen verzendkosten berekend.

Betaling als hierboven. Het is bij bestelling via saabbooks.com ook heel eenvoudig om een opdracht op te geven die in het boek geschreven wordt.

Bestelling ná het event is wel mogelijk, maar de levertijd is dan langer. Later zal het boek ook via Bol aangeboden worden, waarschijnlijk pas na 1/11. (Bij bestelling via de site maak ik meer winst (wat vanwege de hoge drukkosten voor printing on demand erg belangrijk is). Verder is er geen verschil: ook de bestellingen bij Bol worden door mij afgehandeld.)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *